24T. SERVICE – RING

+ 47 750 68 400

DETALJERT SJØBUNNKARTLEGGING

Scansub utfører hav- og sjøbunnkartlegging og har hele Norge som arbeidsplass. 

Vi utfører:
  • Sjøbunnkartlegging
  • PreRoute Survey
  • as laid Survey
  • as built Survey

Scansub utfører detaljert sjøbunnkartlegging med Multistrålesonar Seabat T50-P. Den er designet for rask mobilisering på mindre fartøy og den bærbare ekkoloddprosessoren og ekkoloddhodet danner et kompakt system. 

Multistrålesonar Seabat T50-P 3D scanner hav- og sjøbunnen og leverer pålitelig og nøyaktig data med en presisjon helt ned til +/- 8 mm. Med Scansub får du da et 3D dimensjonalt hav- og sjøbunnkart hvor en kan se nøyaktig og detaljert oversikt av sjøbunn, dybde, lengde og formasjoner. 

Vi leverer alltid data etter dine ønsker. Scansub leverer innmålingsdata til flere typer formål og oppdragsgivere.  

SJØBUNNKARTLEGGING OPPDRAG/PROSJEKTER

Typiske hav- og sjøbunn oppdrag for Scansub er sjøbunnkartlegging for kommuner havner og marinaer, hvor sjøbunnen gjerne ønskes kartlagt. Det går ofte i oppdrag som å kartlegge sjøbunn for å finne beste trassér for sjøledninger som skal legges eller byttes ut.

Andre oppdrag innebærer å sjekke marinaer og kvalitetssikre anlegg, forankring eller finne gode ankerposisjoner. Det er også veldig mange oppdrettsanlegg som benytter oss for sjøbunnkartlegging for å finne best mulig posisjonering og forankring av oppdrettsanlegg.

Scansub hav- og sjøbunnkartlegging benyttes også ofte til oppdrag for søk av båter, biler, andre objekter og av savnede personer.

Du kan også ta kontakt med oss om du har ønske om landmåling. 

For Scansubs tjenester kontakt daglig leder Runar Mørch på telefon 915 41 302 eller e-post rum@scansub.no.

Scansub er et søsterselskap av Seløy Undervannsservice. Så hvis du har større prosjekter som også krever andre hav- og sjøoppdrag, kan vi tilby effektivt samarbeid for mer smidig prosjektgjennomføring. 

Seloy logo

Copyright © 2016 Seløy Undervannsservice AS