24T. SERVICE – RING

+ 47 750 68 400

KONGSBERG EM2040 MULTIBEAM

EM2040 Multibeam er et ideelt verktøy for høyoppløselig kartlegging og inspeksjon. Den har et modulær design, som gjør at brukeren kan skreddersy strålebreddene og dekningen til driftskravene. Systemet oppfyller og overgår til og med IHO-S44 spesialbestilling og den enda strengere LINZ-spesifikasjonen.

Les mer her om Kongsberg EM2040 Multibeam her: PDF Spesifikasjon

KONGSBERG HWS

Konngsberg HWS (Hydrographic Work Station), eller den hydrografiske arbeidsstasjonen på norsk, er utstyrt for å håndtere de tunge prosesseringskravene, de store datalagringskravene og den høye hastigheten som kreves til dagens hydrografiske systemer.

Les mer om Kongsberg HWS her: PDF Spesifikasjon

KONGSBERG MGC R3 COMPASS

MGC R3 COMPASS-systemet er IMO-typegodkjent som gyrokompass for navigasjonsformål for bruk sammen med en kurs- og peilerepeater. Svært høy pålitelighet oppnås ved å bruke ringlasergyroer uten rotasjon eller mekanisk utslitte deler.

Les mer om Kongsberg MGC R3 Compass her: PDF Spesifikasjon

TELEDYNE SEABAT T50-P MULTIBEAM

Teledyne Seabat T50-P Multibeam gir enestående ren og ultrahøy datakvalitet for raskere driftsundersøkelser og redusert behandlingstid. Den er det nye tillegget til den ledende SeaBat T-seriens produktserie.

Les mer om Teledyne Seabat T50-P Multibeam her: PDF Spesifikasjon

APPLANIX POSMV

Applanix POS MV WaveMaster II er et brukervennlig, nøkkelferdig system designet og bygget for å gi nøyaktige data om holdning, kurs, posisjon og hastighet for ditt marinefartøy og sensorer ombord.

Les mer om Applanix POS MV her: PDF Spesifikasjon

SAIV STD/CTD MODEL SD 204

SAIV SD204 måler, beregner og registrerer sjøvannsledningsevne, saltholdighet, temperatur, dybde (trykk), lydhastighet og vanntetthet. I tilegg kan tre valgfrie sensorer legges til.

Les mer om SAIV SD204 her: PDF Spesifikasjon

VALEPORT MINISVP

Valeport miniSVP er utviklet for å gi et kostnadseffektivt verktøy for samlingen av Sound Velocity Profiles uten å gå på akkord med kvaliteten på dataene. Den er ideelt egnet for ROV, kyst eller liten båt applikasjoner, og passer derfor bra for undersøkelsesselskaper, militære og akademia, da den er enkel å bruke og  håndtere.

Les mer om Valeport miniSVP her: PDF Spesifikasjon

Seloy logo

Copyright © 2016 Seløy Undervannsservice AS